Motemetropolen Oslo!

Skal du dra til en by i Norge for å oppleve mote, shopping og trender, så drar du til Oslo!  Det er det ingen tvil om! Oslo er motemetropolen i Norge. Her er alle de store butikkene, de eksklusive merkene og kjente designerne samlet for å vise frem hva de har å by på, nye idéer og nye visninger.

Norsk design er i vinden for tiden, og aldri før har moteverdenen hatt så stor sans for klær og stil fra Norge som nå. Europa liker det robuste og røffe som ofte gjenspeiler norsk mote.

Musikk på gaten i Oslo

Oslo Runway er en moteuke som alle moteinteresserte må få med seg på en eller annen måte. Moteuken tiltrekker seg alle som har en betydning innen mote i Norge, både stylister, modeller, makeupartister og selvsagt andre designere som kommer for å se hva som skjer og hva som er nytt.

Ariele Elia ved motemuseet The Museum at FIT i New York har fått med seg at det var en moteuke i Norge. Om Oslo Fashion Week, som måtte kaste inn håndkleet i fjor. Men ny­heten om nyvinningen Oslo Runway har ikke nådd New York.

– Har dere hørt om noen norske motedesignere?

Skal du dra til hovedstaden for å oppleve mote og shopping, så er det selvsagt en fordel å finne billige hotell i Oslo! Hotellovernattingen booker du online, og du kan sørge for å sikre deg rom til en rimelig penge. På den måten har du alltid litt ekstra å rutte med til det du har mest lyst til å bruke penger på – nemlig klær, mote og shopping.

Oslo har mange rimelige hoteller som ligger ganske sentralt til. Her finnes overnatting i gangavstand til store motehus og de flotteste kjøpesentrene. Det er nesten alltid noe som skjer i Oslo, så ta turen og opplev at motemetropolen har mye å by på!