Mine favorittsko

Mine favorittsko er fra Bianco. Spesielt den nye kolleksjonen fra Camilla Pihl. Dette er sko som både er behagelige å gå i, har en fin pris, og er skikkelig trendy, uansett hva man skal eller hva man har på seg.

Bianco har alltid sko som er inspirert av det aller siste på motefronten, slik at man vet at man alltid holder seg «innafor» når man kjøper sko fra Bianco. Og med den nye Camilla Pihl-kolleksjonen er man virkelig oppdatert på det siste av det siste! Det beste er jo også at man får akkurat de skoene man ønsker seg – fordi utvalget er så stort, uansett hvilken sesong man går inn i.

Om sommeren har Bianco både loafers, sneakers og pumps – eller ballerinasko i flotte og moteriktige farger. Man finner alt det man kan ønske seg når det gjelder utvalg og design.

Om høsten og vinteren finner man sko både med og uten hæl, og både myke skinnstøvletter og ankelboots i kult design og lekre farger. Hos Bianco er det mulig å finne stilige sko til alle anledninger, enten man skal en tur på byen eller på gallamiddag, og man trenger ikke å lete gjennom mange butikker for å finne det man leter etter.

I tillegg er det mulig å kjøpe sko fra Bianco både på nett og i butikk. Siden det går an å prøve skoene man ønsker seg i butikken, og dermed finne ut hvilken størrelse man bruker, er det enkelt å gå inn på nettsidene for å bestille et annet par man liker i samme størrelse. Det som er så flott med å ha et favorittmerke, er at det er så enkelt å finne sko som man liker! Det gjør at innkjøpene alltid går raskt og greit, og man kan gå rett i den butikken der man vet at man vil finne noe, enten det er på nettet eller i den fysiske butikken.