Forny garderoben med stilige smykker

Våren er rett rundt hjørnet, og det er på tide å legge vekk vinterklærne og finne frem tøy som passer til varmere temperaturer. På grunn av de kalde vintrene i Norge har fokuset på å holde varmen en tendens til prioriteres fremfor det å se stilig ut. Men nå kan vi endelig finne frem vår indre fashionista! Og det kan du gjøre uten å kjøpe nye klær.

Forny garderoben med tilbehør fremfor å kjøpe nytt tøy

Dersom du er litt lei av utvalget i klesskapet, men likevel ikke ønsker å bruke penger på å kjøpe nye klær, anbefaler vi å heller kjøpe noen nye smykker. Smykker fra Edblad er for eksempel veldig lekre og kan gi ethvert antrekk et nytt utseende. På denne måten kan du være moteriktig ved å tilføre noe trendy til gamle klær.

Minimalisme og maksimalisme fra samme merke

En av grunnene til at mange liker Eldblad så godt, er at de tilbyr et stort utvalg av vakre smykker i mange ulike stiler. Her finner du både minimalistiske hverdagssmykker og mer maksimalistiske “statement”-smykker. Du kan også kjøpe charms og lage ditt helt eget armbånd eller halskjede som speiler stilen din. Siden smykkene stort sett er laget av rustfritt stål får du muligheten til å skaffe kvalitetssmykker som ikke koster en formue. Og liker du gull bedre enn sølvfarge, selger de også smykker som er belagt med 24-karats gull. Dette er med andre ord smykker som er fremstilt av kvalitetsmetaller, og passer også perfekt med deg som har nikkelallergi.

Et merke som byr på noe for alle

Edblad er et svensk merke som retter seg mot sterke kvinner som ikke er redde for å være seg selv. Men selv om hovedmålgruppen er kvinner, selger de også herresmykker. I mai i fjor meldte NRK at smykkebruk blant norske menn var en økende trend, og vi har ingen grunn til å tro at dette har endret seg. Er du en mann som liker å pynte deg, eller en person som generelt foretrekker et mer maskulint uttrykk, kan også du finne noe fint fra dette merket.