De beste gavene til den motebevisste

Leter du etter den perfekte gaven til en fashionista? Se hva som er på moten i år!

Når du skal kjøpe gave til en motebevisst jente, er det viktig å sette seg inn i årets trender. Kjøper du et stilig basisplagg eller tilbehør som følger årets mote kan du ikke trå feil. Du trenger heller ikke tømme bankkontoen fullstendig, for årets trendplagg kommer i mange varianter og prisklasser. Se etter disse trendene når du plukker ut en gave til din motebevisste venn eller kjæreste!

 

Pastellfarger og ruter kommer tilbake som motetrend med jevne mellomrom

Pastellfarger er en klassiker om våren, og spesielt lilla er på moten i år:

Vi går lysere tider i vente. Finn frem de lyseste palettene dine fra garderoben – ingen vår uten pastellpaletten – Costume.no

De duse fargene passer godt på basisplagg som hverdagskjoler, skjorter og gensere som kan brukes hver dag, eller på tilbehør som vesker. Det positive med pastellfarger er at de alltid kommer tilbake på moten, så hun kan bruke gaven din år etter år!

Rutete klesplagg går igjen på catwalkene rundt omkring i verden i år. Om hun ikke er redd for å stikke seg ut kan du gjerne kjøpe en rutete kjole eller skjorte. Er hun av den litt mer beskjedne typen holder det kanskje med et rutete skjerf til å begynne med.

Trenchcoaten er en annen klassiker som stadig dukker opp i motebildet. Trenchcoaten er en svært praktisk vårjakke og høstjakke. Den er praktisk nok til at hun kan bruke den til hverdags, og stilig nok til at hun kan ta den utenpå festantrekket. Kjøp en rutete trenchcoat og slå to trender i en smekk!