Minnerik gave til Mor, en opplevelse

Hva er en opplevelsesgave? Et gavekort til en opplevelse. Opplevelse erstattet med gavekort for gjenstander, som dekor, klær, velvære produkter og mat. Opplevelsen kan tidfestes, det kan ikke gjenstander. Hvorfor opplevelse som gave – det gir som oftest et godt minne som huskes kontra en gjenstand som forsvinner i sin helhet etter tid.

Det er flere ting å tenke på når man skal velge ut personlig gave til mor, man må derfor utelukke og ta noen valg. Flere og flere velger opplevelser for å gi personen et bedre utbytte av gaven. Ofte når man spør: “Hva ønsker du deg?”, kommer det vanlige svaret “Vet ikke, jeg har jo alt”. En sak som skal nevnes er at dette også er et positivt miljøbidrag! Gjennom å velge et gavekort på en opplevelse, bidrar du ikke til å øke forbruk og derav forurensning.

Stikkordene – Interesse og oppnåelse er underkategorier for valg av opplevelse.

Eksempler og alternativ for opplevelsene

En felles aktivitet eller bare en opplevelse for mor alene, med inspirasjon hentet fra forskning.no og det du/dere aldri tar dere verken tid eller råd til.

  • Luksusbehandling med spa opplevelse med massasje

En spabehandling er noe alle kan sette pris på. Enten det er peeling, massasje eller et varmt bad, vil man i etterkant av behandlingen sitte igjen med en god følelse. Det fine med opplevelsesgaver er nettopp at det gir positive følelser, som man senere kan se tilbake på med et smil.

  • Avkobling i Sauna

Lite er så beroligende som en time eller to i saunaen. Det er også godt for huden å svette av seg døde hudceller. Det finnes ulike typer saunaer, for eksempel dampbadstue eller vanlig badstue. Det som er viktig å tenke på når man sitter lenge i en sauna, er at man opprettholder væskebalansen gjennom å drikke nok veske, fortrinnsvis vann.

  • Spamanikyr og pedikyr

Disse opplevelsene kan være den perfekte gave til mamma eller til andre kvinner du er glad i. Huden din får også en spesiell behandling, som forhindrer både at neglene blir sprø, tørre og sprekker. Et tegn på velstand er pene negler. Det er viktig å ta vare på hud, hender og føtter. Disse er tross alt arbeidsverktøyene våre. Du har all grunn til å berike de med behandling. Proft arbeid utført av en terapeut.

  • Yogatime – (Trendy og populært valg)

Å delta på en yogatime har mange fordeler. Ikke bare kan man få indre ro i sinnet, man kan også få en mykere og mer fleksibel kropp som er mindre utsatt for skader og slitasje.

  • Makeup kurs

Lær teknikker for å gjøre sminken din hakket bedre. Her får du opplæring av noen med erfaring. Man dukker bare opp og alt utstyr ligger klart for akkurat deg.

Oppsummering

Man trenger ikke være proff for å kose seg med disse opplevelsene! Hovedpoenget er at de skal oppleves. Likevel er det viktig å tenke på at man kan og vil oppleve mestringsfølelsen. Uansett hvilket alternativ du faller på er vi sikre på at vedkommende som skal benytte seg av opplevelsesgaven vil tenke at dette var en god og minnerik opplevelse.

Vi håper denne artikkelen hjelper deg på veien til å velge drømmeopplevelsen. Lykke til med valget!