Mine favoritter

Det er så mange flotte klesmerker i butikkene nå, at det er vanskelig å velge ett eneste merke, men et par merker som utmerker seg, er Marc by Marc Jacobs og Johnny Love. Det ene er for kvinner, og det andre er hovedsakelig for menn, og begge butikkene er å finne i Oslo. Det gjør det enkelt å kjøpe det man ønsker seg, siden man kan prøve og kjenne på klærne før man kjøper dem – og det er enkelt å komme seg til butikkene, som ligger på Karl Johan.

Grunnen til at Marc by Marc Jacobs er en av favorittene, er fordi dette merket har klær til kvinner og menn og også til barn. Det gjør at man slipper å gå i mange ulike butikker for å finne noe til hele familien. Samtidig er merket skikkelig stilsikkert – man vet at man får noe som er trendy og kult når man handler hos Marc by Marc Jacobs. I tillegg finner man både vesker og accessoirer innenfor samme merke, og man kan kjøre samme stil hele veien.

Siden det er mye fokus på å handle norsk, og siden det er veldig kult at vi har så gode norske designere også, så er Johhny Love en av favorittene når det gjelder herreklær. Med egen butikk i Oslo fra en skikkelig innovativ norsk designer som tar kundene på alvor, er Johnny Love et soleklart valg på herresiden. Her finner man alt fra basics til tilbehør, og man føler seg flott fra topp til tå med Johnny Love. Nå har butikken også fått klær for kvinner, noe som gjør det enda enklere å finne både kåper og trendy klær fra en norsk designer også for damene.