Julegaver til mennene i livet ditt!

Lurer du også på hva du skal gi i julegave til mennene i familien din? Til din kjære far, som egentlig har alt, og som ikke ønsker seg noe? Eller til din bror, som har ganske dyre vaner og som stort sett kjøper seg det han trenger – når han trenger det.

Eller hva med den fantastiske kjæresten din, som i grunnen har fortjent å få hele verden innpakket til jul?! Vi vet at det å finne den perfekte julegaven til en mann ofte kan være den aller vanskeligste julegaven av dem alle.

Finn den perfekte gaven til kjæresten din

Gaver som betyr noe, blir ofte satt litt ekstra pris på. Det trenger ikke alltid være de store tingene som er de flotteste. Hos www.getpersonal.no kan du finne gaver og smykker med personlig gravering, og som kan være midt i blinken dersom du er ute etter en personlig gave du kan gi bort til noen du er glad i. Her finner du gavene til menn i alle aldre – lommebøker, snusdåser, ølglass og mye, mye mer!

Hva skal jeg kjøpe til han?

En far, en bror eller en mann i sin beste alder? Hva med et par stilige mansjettknapper? Graverte mansjettknapper er gave som varer resten av livet. Og kanskje de til og med kan gå i arv til neste generasjon? Vi har allerede funnet flere favoritter blant mansjettknappene – der de aller fleste er av rustfritt stål. I tillegg kan du velge mellom et par eksklusive utgaver i ekte sølv. Alle mennene i livet ditt vil helt sikkert sette pris på graverte, stilige mansjettknapper!

Julegave til han

Gjør dem ekstra personlige

Mansjettknappene fra Getpersonal.no kan gjøres personlige ved å få dem inngravert med ønsket tekst. Enten du velger å skrive hele navnet eller bare initialene, så lar det seg enkelt ordne. Eller kanskje du har en helt spesiell liten tekst som betyr mye for mottakeren? Da kan det helt sikkert bli plass til det også på mansjettknappene. Et helt konkret tips vi fikk høre en dag, var en dame som skulle fri til sin kjære på julaften, og hun hadde fått laget mansjettknapper der datoen og forbokstavene deres var inngravert. Det er hva vi kaller et minne for livet – og som blir satt pris på og husket til evig tid!

Julegavene finner du på nett

Internett bugner av utallige ideer og tips til hva du kan kjøpe i julegave til de som står deg nærmest. Det kan være lett å gå seg vill – men om du tar deg tid til å se deg godt om, så finner du utrolig mange nyttige og stilige gaver og gadgets. Det trenger ikke koste skjorta når du skal kjøpe noe til «menn som har alt». Sokker og slips er alltid noe man har bruk for, men vi tror han helt sikkert har nok nå, og at han ønsker seg noe litt mer spennende.  I år drar du skikkelig til med noe helt spesielt som virkelig blir satt pris på. Vi vet om mange menn som blir fornøyde på julaften, i alle fall!!